Dagen uten planer

God formiddag, dere ❤

I dag har jeg hatt en utrolig deilig morgen og formiddag. Først lå jeg våken sammen med hundene en stund, ga dem kos og bladde meg gjennom Instagram. Det er virkelig ingenting på planen i dag, og det passer meg helt perfekt.

Jeg har tatt meg en lang dusj, drukket to eller tre kopper kaffe, spist frokost og vært ute med voffsene. Kaffe gjør virkelig morgentimene mine lettere, haha 🙂 Tenk at vi er så heldig her i Norge kan dusje i varmt vann for eksempel. Det er tross alt ingen selvfølge, sånn egentlig.

Se på denne lille nydelige jenta, da!

Nå skal jeg prøve å skrive litt hvis inspirasjonen kommer snikende ❤ Ha en fin dag så lenge. Følg meg gjerne på IG og Snap, heter theasuniverse begge steder.

Thea

Leave a comment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s