Vinter + meg = feber og tett i trynet

Hei, fininger ❤

Jeg håper dere har det bra. Det har vært lite blogging fra meg den siste tiden, men jeg har blitt syk igjen. Sånn her er det egentlig hver vinter, og jeg pådrar meg en kraftig forkjølelse hver måned. Jeg tar vitaminer, drikker sitronvann, spiser hvitløk og prøver det meste av kjerringråd. På en side kan det virke som det fungerer dårlig, men på en annen side kan det hende jeg ville blitt enda dårligere uten disse tipsene og triksene. Så, jeg håper det fungerer på et vis allikevel 🙂

Kjæresten min tar alltid godt vare på meg, men litt ekstra når jeg er syk. Jeg har aldri vært fan av å bli «dullet» med på den måten, men det er kjekt å ha noen som kan passe litt på meg når jeg ikke gjør det selv. Haha! Det har nok noe med at jeg liker dårlig at andre skal vite at jeg er syk, og jeg prøver hele tiden å late som jeg ikke er det. Det er bare teit av meg, men jeg er bare menneskelig og jobber hardt med å akseptere at kroppen min ikke er laget til å fungerer som en superwoman. Hva en superwoman egentlig er vet jeg ikke, men alle er vel en superwoman på hver sin måte 🙂

Bebi ❤

Dagene nå går altså i ullsokker, hoodies, te og pledd. Fine program på TV, notatboka mi og kjerringråd.

Ellers blir jeg glad for å se at folk klikker seg inn her. Det setter jeg veldig stor pris på!

Vi snakkes snart ❤

Skriv en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s