Morgenstund og kloklipp

God onsdag, fininger ❤

Jeg håper det går bra med dere. I dag har jeg hatt en rolig start på dagen (som om det er noe nytt, haha). Jeg koser meg med kaffe og God morgen Norge hver morgen, passer på å være så frisk som mulig og i dag sminket jeg meg litt samtidig.

IMG_0376_redigert

IMG_0367_redigert

Over til noe annet. Som dere sikkert vet må hunder klippe klørne sine jevnlig. Jeg får noia av tanken på å skulle klippe klørne til Sjakk fordi han har så mørke klør. Det er så og si umulig å se den delen av klørne man skal holde seg unna. Men! Heldigvis finnes det flinke folk der ute og det koster ikke skjorta heller 🙂

Vi tok med Sjakk til en hundesalong i dag og ble møtt av en utrolig hyggelig mann. Han var så rolig og kloklippingen gikk som en drøm, skikkelig flink var han – og det var Sjakk også.

IMG_0415_redigert

IMG_0408_redigert

I skrivende stund slapper vi av på sofa’n og snart skal jeg lage lasagne til middag. Det blir gøtt!

Vi snakkes snart igjen ❤

Skriv en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s